domingo, 31 de julio de 2011

Vacances


Nois i noietes,ja ha arribat l'u d'agost, tothom està preparant les maletes per marxar de vacances, cadascù a diferènts llocs, però hi haurà alguns, que aniran, al càmping o al aprtament dels seus fills per cuidar dels seus nets, mentrestant, els fills igual hauran de continuar treballant perquè agafen les vacances amb un altre temps o volen fer hores extres perquè els temps estant molt atxutxats, o be volen sortir sols i disfrutar en parella.
La qüestió es que, cadascú, mirarà de pasar´ho lo mes pipa que pugui amb la companyia dels seus estimats i entremaliats nets i familia.
Jo espero que ho paseu lo mes pipa possible i tingueu un bon estiu amb salut i alegria tant com sigui possible, i els que viatjareu per Catalunya, Espanya o per aquest mon de Deu, que tingueu un molt bon viatja i ojalà desprès, puguem dir a traves d'aquest modest bloc que està al servei de tots vosaltres, totes les experiències i tot lo que em passat.
Jo us cito per desprès de les vacances, el qui vulgui, fer una entrada i explicar les seves vivencies de lo que mes o menys a fet durant les vacances.
El slide, si posseu el punter a sobra pudreu llegir lo que hi ha escrit.


QUE TINGUEU UNES MOLT FELICES I BONES VACANCES AMB ELS VOSTRES FAMILIARS I AMICS

No hay comentarios: