lunes, 8 de marzo de 2010

¡¡¡Neu a Vilanova del Camí!!!

Senyors, senyores, eus aquí que a Vilanova del Camí, des de la 1 de la matinada, del dia 8 de març, fins ara, que son les10,23h, no a parat de nevar, en aquest moment he anat dalt el terrat tenim 10 cmts de gruix de neu, i encara continua caient fort i no te cara de parar de moment.
Avui la canalla està molt contenta xafant la neu i tirant-se boles a la cara i l’esquena, per ells es un dia de festa major. També fan festa els paletes que estan treballant al carrer, tenen els carrers potes enlaire i ara amb la neu ho tindran txungo.

Ara esperem, que no nevi gaire mes, ja que la neu mentres cau es molt maca, fa paisatges de postals de Nadal, paisatges mes aviat bucòlics, de estar a casa amb la llar encesa, torrant pa i fent carn a la brasa, tucino, però quan ja para, comença el fred i la neu es glaça, a llavors es quan es mes perillós, venen les relliscades, peus i braços trencats i els metges es caguen en tot perquè tenen massa feina i la gent emprenyada, per culpa del guix.

Ara desprès de dinar he anat a mirar el gruix de neu que hi avia, han sigut 15cmts, siguent les 15h i ara li està fotent mes fort, pot ser que duri fins ben entrada la nit, ja ho vorem.
Lo que si espero es que pari aviat i fer la vida normal.

No hay comentarios: