jueves, 1 de abril de 2010

Primavera

Ja arribat la primavera, la sang altera, no arribat com tots volíem, fen ja una calor primaveral, si no mes aviat amb una mica de fresqueta per anar acostumant el cos a temperatures mes altes.
Amb la primavera també ve la setmana santa, quan treballàvem ens agradava molt, era un respir desprès de varies setmanes sense festes i treballant un dia si i altre també. Que penseu fer aquesta setmana santa?, suposo que moltes coses, però no mes tenim quatre dies i els d’Igualada i rodalies un dia mes per el dimarts dia del Sant crist d’Igualada, abans aprofitàvem per anar a Andorra i baixar al mateix dia amb regals i coses que necessitaves o t’encomanaven.
Jo per la meva part suposo que em quedaré a Vilanova a guardar el poble, i si amb peta pot ser que el dilluns de pasqua vagi a “fotre” una ullada aviam com està la platja de Comarruga,
S’ha de anar a mirar com està la zona de “ligues”, sobretot per lligar els bars on estingui que “abeurar” en cas de cansansi, en poques paraules a mirar com està “el percal” abans de que vingui la “marabunta” del estiu.
També s’ha de mirar quant costa el viatge d’anada i tornada, ja que el govern ens a millorat tan el sou de cada mes tenim molts quartos i tindrem diners per comprar molts records per la família, sobre tot per els nets, que desprès ens endurem de vacances per entretenir-los al càmping mentres els pares treballen.
Ara es quan s’ha de anar al tanto de les al·lèrgies, a mi particularment soc al·lèrgic a la plata, a mes de pobre no puc tenir joies, sobre tot de plata, ja es una bona llàstima, apart d’altres coses.En fi espero que tingueu un bon començament de primavera i una setmana santa de “collons”, jo ja miraré que em vagi lo mes be possible.

1 comentario:

reser dijo...

Hola Salvador: No et pensis que seras tu el unic guarda del poble, aquest privilegit el compartim força gent.
La primavera aviat sera esplendorossa em pocs dies el ver i les flors donaran vida i color per tots els recons, donara gust passajar per el poble, aixís que sera custio de aprofitar-ho.
Fins aviat.
Roser