domingo, 9 de mayo de 2010

CAMINADA AL PRAT DE LLOBREGAT

El passat día 28 d’abril es va fer la 4ª caminada del any promoguda per la diputació de Barcelona conjuntamente amb els ajuntaments per als usuráis dels esports per la gent gran. Son caminades de 8- o- 9 kilometres pels votants dels pobles o ciutats que es visitan.
La primera passejades tingue lloc el mes de novembre a Gélida, la segona el febrer a Vilanova, que per cert va ser un èxit per el pobla ja que totes les persones que van ser amb nosaltres varen quedar molt contentes del tracta que van rebre i van admirar el parc fluvial i les muntanyes que tenim. Ens va fer una mica de vent, però tothom anava amb alegria i ganes de passar-ho bé.
La tercera va ser al març a Caldes de Montbui y la quarta al Prat de Llobregat
El senyor alcalde ens va donar la benvinguda desitjar-nos un molt bon dia i que gaudeixi’m del seu poble. Va ser una passejada molt bonica, per camí ampla i pla que surtin des de la zona hortícola de la ciutat arriba fins al delta del riu Llobregat.
Des de els miradors de la platja varen admirarbona quantitat d’aus de diferents especies emigratòries que reposen i s’alimenten abans de tornar empedra el seu camí.També varem gaudir de altres animals com les tortugues del riu i peixos de colors.El Prat té parcs magnífics molt ben cuidats. A prop del aeroport te el parc del “mirador dels avions” molt original amb els seus banc de pedra .Al mig dia ens varen aplegà més de dues-centes persones a dinar.
Desprès de una mica de ballaruga i acomiadar-nos de tota aquella gent tan maca pujàvem l’autobús i tornaven a Vilanova.
Amb aquestes caminades a dames de fer exercicis i coneixia gent, canvies el chip de cada dia i coneixes nous pobles i ciutats que d’altre manera segur que no veuries i també et dones conte de les activitats que es poden arribar a fer sense deixar de cuidar-se de la família.

1 comentario:

salvador dijo...

Vaja, vaja, Roser, sembla que no t'estas de res, al menys es una manera de disfrutar molt bonica i coneixes mes gent i llocs que normalment no conexeries.