domingo, 4 de julio de 2010

Cursos i tallers

Dons be, ja s'han acabat els cursos i tallers, com cada any comencen i acaven com totes les coses.
Aquesta temporada han passat per tots els cursos un total de 106 persones, distribuides de la següent manera:
Dibuix: 5 persones
Informàtica: 31 persones en tres nivells
Puntes de coixí: 13 persones molt parlantxines
Català i cultura general: 5 persones, l'any que ve esperem ser mes
Ball de saló: 14 persones
Gimnasia correctiva: 30.
Animació estimulativa i memòria: 8 persones
Com veureu fan un total de 106 persones que han estat aquest cur amb nosaltres, n'hi han que ja estàn esperant la temporada que be per tornar-hi, com es el cas de l'informàtica, que alguns passaràn al següent nivell, altres repetiràn i altres entraràn de nou al primer nivell.
Les puntaires, totes ja han dit que el pròxim curs venen totes, començaràn abans per preparar, la festa major de la plaça del Pilar d'Igualada, ja que cada any van a la reunió de puntaires de per aquí la bora d'Igualada.
De moment jo se d'un que aquestes vacances, ja sap on les passarà, preparant els cursos i tallers encara que aniré a remullar-me el culet a la platja, així podré dir que he fet algo de vacances a la mar "salae".
Aprofito el bloc del casal per diusa a tots els que ho llegiu o llegiràn, que a partir del dia 1 de setembre s'obrirà les llistes per poder inscriures al taller que vulgueu o continuar en el següent nivell, a partir del 15 de setembre, podrà venir els que no han vingut mai


1 comentario:

reser dijo...

Hola Salvador: Et felicito per la feina que fas.
Jo soc una que ja fa tres anys que faix informática i epero que el curs vinen poguer-me tornar a inscriure, ja que ademes d'apendre també ens ho pasem molt bé. Som un grup la mar de maco i tenim molt bon filing entre nosaltres i el PROFE.
Espero que tinguis uns dies per fer vacanses.
Roser